Néhány jel, amiből tudod, hogy dolgozik a virtuális asszisztensed!

Röviden összeszedtem néhány pontot amiből biztosan tudhatod, hogy dolgozik a virtuális asszisztensed Egyeztet veled ☝

Telefonál, email-t ír neked, azaz a tőled kapott feladattal foglalkozik. Ha nem ért valamit, vagy szüksége lenne még több információra, kérdéseket tesz fel neked. 
Érkeznek tőle az email-ek amelyeket az ügyfelekkel vagy hivatalos ügyekkel történő egyeztetés során ír és te másolat címzettjeként megkapsz.Fájlokat tölt fel 💬

A közösen használt felhőbe, folyamatosan tölti fel a már elvégzett feladatokat, részfeladatokat, ahol te is nyomon tudod követni, letölteni és ellenőrizni.


Munkaidejével el tud számolni  👀

A számára kiadott feladatra ha rákérdezel, el tudja mondani lépésről lépésre hol tart, mit sikerült elvégeznie és melyek azok a feladatok, amelyek még hátra vannak. Meg tudja osztani veled a feladatok sikereit és el tudja mondani a feladattal kapcsolatos nehézségeit amire megoldást kell/kellett találnia.  
  

Eredménye van a munkájának 👌

Időpontok, egyeztetés után megjelennek a naptáradban, a szerkesztésre átadott dokumentumokat elvégezve átadja/feltölti, a kitöltésre váró táblázatot kitöltve megkapod, és természetesen ezeken felül még sok más különféle feladat van... 

Köszönöm, hogy elolvastad az írásom! 

Kádár Mariann, virtuális asszisztens